Обосновани Футболни Прогнози

Вердер Бремен - Фрайбург

2 Ноември 2019 - 16:30
Вердер Бремен
Фрайбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе насочено от мача от 10-ия кръг на футболното първенство в Германия в турнира Бундеслига между футболистите на Вердер Бремен и Фрайбург. Вердер Бремен излизат срещу противниковия отбор на Фрайбург на Везерщадион.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Вердер Бремен

Бременските музиканти заемат 12-то място в класирането с актив от 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи имат голова разлика 15-19. Като домакин Бременските музиканти е играл 4 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-9.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Докерите е записал една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 9 попадения и са получили 11 попадения от играчите на своите съперници.

Фрайбург

Гостуващият състав на Фрайбург е 3-ти в класирането с актив от 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 9 мача е реализирал 17 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 10 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът е играл 4 срещи до момента, в които е записал 3 победи и една загуба, при обща голова разлика 8-4.

В последните си 6 официални двубоя в Бундеслига отборът на отбора от Шварцвалд е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-7.

Вердер Бремен - Фрайбург - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата съперника, тимът на Вердер Бремен е постигнал 2 победи, отбора на Фрайбург е постигнал една победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 8-5. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на отбора от Шварцвалд, играчите на Вердер Бремен са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Вердер Бремен е в серия от 4 последователни равенствa в първенството на Германия, а на своя стадион записа равенство в предишния си мач.

Отборът на Фрайбург постигна победа в последната си среща в шампионата на Германия, а при визитите си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.