Обосновани Футболни Прогнози

НЕК Ниймеген - Йънг Утрехт

25 Ноември 2019 - 21:00
НЕК Ниймеген
Йънг Утрехт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболните тимове на НЕК Ниймеген и Йънг Утрехт от 17-ия кръг на футболния сезон в Холандия в турнира Ерсте Дивизи. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу Йънг Утрехт.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

НЕК Ниймеген

Играчите на домакините от НЕК Ниймеген се намират на 5-то място в класирането с общ сбор от 26 точки, от 7 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача имат положителна голова разлика 26-18. На домашна сцена НЕК Ниймеген е изиграл 7 срещи досега, в които има 4 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е получил 8 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на НЕК е записал 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика 10-1.

Йънг Утрехт

Съставът на гостите от Йънг Утрехт заема 10-та позиция в класирането с 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи има положителна голова разлика 24-23. Като гост тимът е изиграл 8 мача досега, в които има 2 победи, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 8-16.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Йънг Утрехт имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-11.

НЕК Ниймеген - Йънг Утрехт - преки двубои

В предишните 4 играни мача между двата състава, отборът на НЕК Ниймеген е постигнал 4 успеха, а състава на Йънг Утрехт няма спечелена нито една победа, при обща голова разлика 11-3. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Йънг Утрехт, играчите на НЕК Ниймеген са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни победи в Холандия, а у дома е с 3 поредни победи.

Съставът на гостите има победа в последния си мач в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.