Обосновани Футболни Прогнози

Гленавон - Инститют

26 Ноември 2019 - 21:45
Гленавон
Инститют
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя от поредния кръг на футболния сезон в Премиършип на Северна Ирландия между футболните отбори на Гленавон и Инститют. Гленавон излизат срещу противниковия отбор на Инститют на Морнивю Парк.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Гленавон

Домакините от Гленавон са 9-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 мача имат голова разлика 17-36. Пред своите предани фенове Гленавон е изиграл 7 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Гленавон имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-15.

Инститют

Тимът на гостите от Инститют е 11-ти в таблицата с общ сбор от 9 точки, постигнати след 1 победа, 6 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 16 мача е успял да вкара 12 гола в противниковата врата и е инкасирал 35 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 8 двубоя до момента, в които има 1 победа, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип отборът на Инститют е записал 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, като са вкарали 4 гола и са получили 10 попадения.

Гленавон - Инститют - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Гленавон е спечелил 2 победи, отбора на Инститют не е записал нито една победа, а 3 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 13-9. В последните 2 мача у дома с Инститют, Домакините от Гленавон нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Гленавон има успех в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион постигна победа в предишния си мач.

Тимът на гостите от Инститют постигна равенство в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.