Обосновани Футболни Прогнози

Хробри Глогов - Олимпия Груджьондз

27 Ноември 2019 - 19:00
Хробри Глогов
Олимпия Груджьондз
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой между съставите на Хробри Глогов и Олимпия Груджьондз от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Полша. Треньора на домакините извежда на Градски стадион Глогов своите футболисти срещу Олимпия Груджьондз.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Хробри Глогов

Хробри Глогов са 16-ти в класирането с актив от 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните 18 двубоя са реализирали 16 попадения и са инкасирали 29 гола във вратата си. У дома отборът на Хробри Глогов има 10 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Хробри Глогов е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Олимпия Груджьондз

Гостуващият състав на Олимпия Груджьондз е 8-ми в таблицата с 27 точки, от 8 победи, 3 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има положителна голова разлика 29-27. При гостуванията си тимът е играл 8 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е получил 14 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Олимпия Груджьондз са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 8 гола и са допуснали 10 гола от футболистите на противниците си.

Хробри Глогов - Олимпия Груджьондз - преки двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Хробри Глогов е спечелил 2 победи, а отбора на Олимпия Груджьондз има спечелени 3 победи, при обща голова разлика 6-12. В предишните 2 мача у дома с Олимпия Груджьондз, футболистите на Хробри Глогов са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините има поражение в предишната си среща в шампионата на Полша, а у дома постигна реми в последния си мач.

Съставът на гостите от Олимпия Груджьондз постигна успех в предишния си двубой в първенството, а при гостуванията си е с 3 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.