Обосновани Футболни Прогнози

Барито Путера - ПСС Слеман

28 Ноември 2019 - 13:30
Барито Путера
ПСС Слеман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.20
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболните тимове на Барито Путера и ПСС Слеман от 30-ия кръг на текущият шампионат в Лига 1 на Индонезия. Футболистите на Барито Путера посрещат на домашния си терен гостуващия футболен отбор на ПСС Слеман.

Ето и фактите за предстоящия футболен мач:

Барито Путера

Барито Путера са 15-ти във временното подреждане с актив от 31 точки, натрупани след 7 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи имат голова разлика 37-45. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици тимът е изиграл 13 мача, в които има 6 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 15-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 съставът на Барито Путера има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 4 получени гола.

ПСС Слеман

Гостуващият тим на ПСС Слеман е 9-ти в класирането с актив от 40 точки, след 10 победи, 10 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 28 мача е отбелязал 34 попадения и е получил 36 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 14 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 16-20.

В последните си 6 официални мача в Лига 1 тимът на ПСС Слеман е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 6 получени гола.

Барито Путера - ПСС Слеман - директни срещи

В последният двубой между двата тима, Барито Путера не е записал нито една победа, отбора на ПСС Слеман също не е записал нито 1 победа, а в един мач двата състава са си разделили точките.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Барито Путера е в серия от 2 ремита в шампионата, а на собствения си терен е с 4 поредни победи.

Отборът на ПСС Слеман допусна загуба в последната си среща в първенството, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.