Обосновани Футболни Прогнози

Айнтрахт Франкфурт - Волфсбург

23 Ноември 2019 - 16:30
Айнтрахт Франкфурт
Волфсбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните тимове на Айнтрахт Франкфурт и Волфсбург от 12-ия кръг на сезона в Бундеслига на Германия. Треньора на домакините Адолф Хютер извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващите играчи на Волфсбург.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Айнтрахт Франкфурт

Футболистите на домакините се намират на 9-та позиция в таблицата с временното класиране с 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 11 мача са вкарали 21 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 16 попадения в собствената врата. Пред своите предани фенове Дивата от Майн е изиграл 6 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 15-6.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Орлите е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 14-9.

Волфсбург

Съставът на гостите от Волфсбург е 10-ти във временното класиране с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача има положителна голова разлика 11-10. При визитите си тимът е изиграл 5 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 6-5.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига играчите на Волфсбург имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 6 получени гола.

Айнтрахт Франкфурт - Волфсбург - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, тимът на Айнтрахт Франкфурт е спечелил една победа, Волфсбург е постигнал 3 успеха, а в една среща двата съперника са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 мача у дома срещу състава на Волфсбург, Домакините от Айнтрахт Франкфурт нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Айнтрахт Франкфурт има поражение в предишната си среща в шампионата на Германия, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Съставът на Волфсбург е с 2 последователни загуби в Германия, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.