Обосновани Футболни Прогнози

Шинник Ярославл - Луч Владивосток

13 Ноември 2019 - 17:30
Шинник Ярославл
Луч Владивосток
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните тимове на Шинник Ярославл и Луч Владивосток от 23-ия кръг на шампионата в Русия в Футболна Национална Лига. Шинник Ярославл посрещат на домашния си стадион Шинник гостуващия отбор на Луч Владивосток.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Шинник Ярославл

Домакините от Шинник Ярославл са на 8-мо място във временното класиране с актив от 33 точки, постигнати след 9 победи, 6 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 22 мача имат положителна голова разлика 32-30. На домашна сцена Шинник Ярославл е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-16.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Шинник Ярославл има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Луч Владивосток

Тимът на гостите от Луч Владивосток е 17-ти в класирането с общ актив от 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 22 срещи има голова разлика 22-35. При гостуванията си отборът е изиграл 8 срещи досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-13.

В последните си 6 официални мача в Футболна Национална Лига тимът на Луч Владивосток има записани 1 равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, като са вкарали в мрежата на своите противници 4 попадения и са допуснали 14 попадения от футболистите на своите съперници.

Шинник Ярославл - Луч Владивосток - директни срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, Шинник Ярославл е спечелил 1 победа, отбора на Луч Владивосток има записани 2 успеха, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Луч Владивосток, играчите на Шинник Ярославл нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините постигна победа в последния си двубой в Русия, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни загуби.

Отборът на Луч Владивосток е с 2 загуби в Русия, а далеч от дома е в серия от 3 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.