Обосновани Футболни Прогнози

Бохум - Оснабрюк

22 Ноември 2019 - 19:30
Бохум
Оснабрюк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще обърна внимание на сблъсъка от 14-ия кръг на настоящият футболен сезон в Германия в Втора Бундеслига между футболните тимове на Бохум и Оснабрюк. Играчите на Бохум излизат срещу Оснабрюк на своя стадион.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Бохум

Футболистите на домакините от Бохум заемат 16-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, натрупани след 2 победи, 7 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 24-26. На собствения си стадион Ревирпауър Щадион Фау Еф Ел е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 1 победа, 5 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 16-14.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Неизпадащите има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 13 гола и са допуснали 11 попадения от противниковите отбори.

Оснабрюк

Съставът на гостите от Оснабрюк се намира на 9-то място в таблицата с временното класиране с 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача има голова разлика 14-12. Навън отборът има 6 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-7.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига футболистите на Оснабрюк имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-6.

Бохум - Оснабрюк - директни срещи

В последните 2 играни мача между двата тима, Неизпадащите има спечелени 2 успеха, а отбора на Оснабрюк няма записана нито една победа, при обща голова разлика 5-2. В предишната среща пред своите фенове с състава на Оснабрюк, Домакините от Бохум са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Бохум записа равенство в предишния си мач в шампионата на Германия, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите има успех в последния си мач в първенството, а при визитите си е в серия от 2 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.