Обосновани Футболни Прогнози

Майнц 05 - Унион Берлин

9 Ноември 2019 - 16:30
Майнц 05
Унион Берлин
Прогноза: 1
Коефициент: 2.15
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Германия в турнира Бундеслига между тимовете на Майнц 05 и Унион Берлин. Треньора на домакините Сандро Шварц извежда на Опел Арена своите футболисти срещу футболистите на Унион Берлин.

Факти и данни за днешния двубой:

Майнц 05

Футболистите на състава домакин са 15-ти във временното класиране с актив от 9 точки, след 3 победи и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните 10 срещи са успели да отбележат 10 гола и са допуснали 27 попадения в мрежата си. Пред своите фенове Майнц 05 е играл 4 двубоя досега, в които има 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 6-6.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на 05 имат в актива си 2 победи и 4 загуби, като са реализирали 6 попадения и са им вкарали 14 гола.

Унион Берлин

Тимът на гостите от Унион Берлин се намира на 14-та позиция в таблицата с 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 двубоя има голова разлика 10-15. При визитите си тимът е изиграл 4 мача, в които има едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Железните са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Майнц 05 - Унион Берлин - преки двубои

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Майнц 05 има неуспех в последния си двубой в Германия, а на собствения си стадион има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите от Унион Берлин има победа в последния си мач в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.15 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.