Обосновани Футболни Прогнози

Ламия - Волос

4 Ноември 2019 - 20:00
Ламия
Волос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между тимовете на Ламия и Волос от 9-ия кръг на футболния шампионат в Супер Лига на Гърция. Ламия излизат срещу футболистите на Волос на домашния си стадион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Ламия

Ламия са на 12-та позиция във временното класиране с общ актив от 4 точки, след 4 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 8 мача са успели да реализират 5 гола в мрежата на противниците си и са получили 15 гола във вратата си. На домашна сцена Ламия има 4 двубоя досега, в които има 4 равни срещи, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Ламия има записани 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 2 гола и получени 12 гола.

Волос

Тимът на гостите от Волос е 10-ти в класирането с актив от 9 точки, след 3 победи и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните 8 двубоя е реализирал 9 гола в противниковата врата и е допуснал 17 гола в собствената мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 1 победа и 3 загуби, при голова разлика 5-12.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Волос са записали 1 победа и 5 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 6 гола и са инкасирали 16 попадения от противниковите тимове.

Ламия - Волос - директни мачове

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 4 ремита.

Съставът на гостите е в серия от 4 последователни загуби в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.