Обосновани Футболни Прогнози

Сепахан Исфахан - Трактор Сази Табриз

5 Ноември 2019 - 14:00
Сепахан Исфахан
Трактор Сази Табриз
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.26
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболните тимове на Сепахан Исфахан и Трактор Сази Табриз от 10-ия кръг на първенството в Иран в турнира Про Лига. Сепахан Исфахан излизат срещу футболистите на Трактор Сази Табриз на домашния си стадион.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Сепахан Исфахан

Сепахан Исфахан се намират на първа позиция във временното класиране с 19 точки, след 5 победи и 4 равенства, като състава все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 9 мача имат голова разлика 11-1. На собствения си стадион тимът на Сепахан Исфахан е играл 4 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, вкарал е 3 гола в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в своята мрежа.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Сепахан Исфахан имат записани 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 1 гола.

Трактор Сази Табриз

Тимът на гостите от Трактор Сази Табриз е на трета позиция във временното подреждане с общ актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя има голова разлика 11-6. При гостуванията си съставът е изиграл 5 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-2.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Трактор Сази Табриз имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са записали 10 гола и са допуснали 6 попадения.

Сепахан Исфахан - Трактор Сази Табриз - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, Сепахан Исфахан е спечелил 2 победи, тима на Трактор Сази Табриз има записанa една победа, а в 2 срещи двата отбора са завършили без победител, при обща голова разлика 8-5. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици с Трактор Сази Табриз, Домакините от Сепахан Исфахан са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е с 2 ремита в първенството на Иран, а на своя стадион стигна до равенство в предишния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 2 загуби в Иран, а далеч от дома има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.26 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.