Обосновани Футболни Прогнози

Флоридсдорфер АК - Рийд

8 Ноември 2019 - 20:10
Флоридсдорфер АК
Рийд
Прогноза: 2
Коефициент: 1.53
1 - 2
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от двубоя между Флоридсдорфер АК и Рийд от 14-ия кръг на настоящето първенство в Австрия в турнира Втора Лига. Флоридсдорфер АК излизат срещу Рийд на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Флоридсдорфер АК

Играчите на Флоридсдорфер АК заемат 13-то място в таблицата с актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача имат голова разлика 14-20. На домашна сцена отборът на Флоридсдорфер АК е играл 7 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-8.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига тимът на Флоридсдорфер АК има в актива си 1 победа и 5 загуби, като са реализирали 5 гола и са им вкарали 15 попадения.

Рийд

Отборът на гостите от Рийд е втори в таблицата с временното класиране с 29 точки, записани след 9 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 срещи има положителна голова разлика 25-15. Далеч от дома отборът е играл 7 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и все още няма загуба навън, при голова разлика 12-7.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Рийд има на сметката си 6 последователни победи и доказват, че са в прекрасна форма, като са вкарали 14 гола и са инкасирали 6 попадения.

Флоридсдорфер АК - Рийд - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, Флоридсдорфер АК има спечеленa 1 победа, Рийд има постигнати 3 победи, а в един мач двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 5-12. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Рийд, играчите на Флоридсдорфер АК имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Флоридсдорфер АК е с 2 последователни загуби в първенството на Австрия, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни поражения.

Тимът на гостите от Рийд е в серия от 6 успеха в Австрия, а при визитите си е с 3 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.