Обосновани Футболни Прогнози

Виляреал - Севиля

31 Октомври 2015 - 19:15
Виляреал
Севиля
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 10-ия кръг на сезона в Испания в Примера Дивисион между футболните тимове на Виляреал и Севиля. Треньора на домакините Марселино Гарсия Торал извежда на домашния си терен своите футболисти срещу играчите на Севиля.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния сблъсък:

Виляреал

Футболистите на домакините от Виляреал са 5-ти в таблицата с общ сбор от 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи имат голова разлика 13-7. У дома Виляреал има 4 срещи, в които е записал 3 победи и 1 загуба, вкарал е 8 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион футболистите на Жълтата подводница имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-4.

Севиля

Отборът на гостите от Севиля заема 8-ма позиция във временното класиране с актив от 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи има положителна голова разлика 13-12. На чужд терен съставът е играл 4 двубоя досега, в които е записал 3 равенства и 1 загуба и все още са без победа навън, при обща голова разлика 2-4.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион отборът на Севиля има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 12 вкарани и 8 получени гола.

Виляреал - Севиля - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, съставът на Виляреал има спечеленa една победа, отбора на Севиля има постигнати 3 победи, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-7. В последните 2 двубоя у дома срещу отбора на Севиля, Домакините от Виляреал нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в предишния си двубой в шампионата на Испания, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите постигна победа в предишната си среща в шампионата на Испания, а далеч от дома стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.