Обосновани Футболни Прогнози

Ред Стар Париж - Клермонт Фут

30 Октомври 2015 - 21:00
Ред Стар Париж
Клермонт Фут
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните отбори на Ред Стар Париж и Клермонт Фут от 13-ия кръг на шампионата в Лига 2 на Франция. Треньора на домакините извежда на Стад де Париж своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Клермонт Фут.

Ето и информацията за днешния мач:

Ред Стар Париж

Домакините от Ред Стар Париж се намират на 13-та позиция във временното класиране с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя са отбелязали 10 гола и са позволили да им отбележат 12 попадения във вратата си. На домашна сцена съставът е изиграл 6 двубоя до момента, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 3 гола във вратата на гостуващите отбори и е получил 8 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Ред Стар Париж са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са отбелязали в вратата на съперниците си 4 попадения и са инкасирали 2 гола от противниковите тимове.

Клермонт Фут

Тимът на гостите от Клермонт Фут е на 6-то място в класирането със събрани 18 точки, от 4 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи е вкарал 16 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 14 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът има 5 срещи до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 6 попадения във вратата на приемащите го отбори и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 тимът на Клермонт Фут има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 10 попадения и са им вкарали 9 гола.

Ред Стар Париж - Клермонт Фут - преки мачове

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините има успех в предишния кръг в Франция, а у дома има неуспех в последния си двубой.

Тимът на Клермонт Фут е в серия от 2 ремита в Франция, а далеч от дома е с 2 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.