Обосновани Футболни Прогнози

Гройтер Фюрт - Бохум

3 Октомври 2015 - 14:00
Гройтер Фюрт
Бохум
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 5
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от сблъсъка от 10-ия кръг на първенството в Втора Бундеслига на Германия между футболните състави на Гройтер Фюрт и Бохум. Треньора на домакините извежда на Троли Арена своите играчи срещу противниковия отбор на Бохум.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния сблъсък:

Гройтер Фюрт

Играчите на домакините от Гройтер Фюрт се намират на 4-та позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 9 срещи имат положителна голова разлика 16-12. На своя терен Детелините е играл 4 двубоя досега, в които е записал 3 победи и една загуба, отбелязал е 7 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Гройтер Фюрт има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 7 получени гола.

Бохум

Гостуващият отбор на Бохум се намира на второ място в класирането с общ актив от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 9 срещи има положителна голова разлика 14-7. Навън съставът е играл 4 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и все още няма загуба навън, при голова разлика 6-3.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига тимът на Фау Еф Ел има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Гройтер Фюрт - Бохум - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, Детелините има записани 2 успеха, отбора на Бохум има записанa 1 победа, а в 2 мача двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 9-5. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Фау Еф Ел, футболистите на Гройтер Фюрт нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 4 успеха в шампионата, а на своя стадион е с 2 последователни успеха.

Тимът на гостите има поражение в последната си среща в първенството на Германия, а при визитите си е в серия от 2 последователни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.