Обосновани Футболни Прогнози

Фарензе - Портимонензе

30 Септември 2015 - 18:00
Фарензе
Портимонензе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска попаднах на футболния сблъсък от 9-ия кръг на футболното първенство в Португалия в турнира Сегунда Лига между отборите на Фарензе и Портимонензе.

Информацията за днешния футболен мач:

Фарензе

Фарензе са 12-ти в таблицата със събрани 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 9-9. У дома тимът е играл 3 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, при голова разлика 6-3.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Фарензе имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Портимонензе

Тимът на гостите от Портимонензе е на 10-то място в таблицата с 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 срещи има положителна голова разлика 12-10. Навън отборът има 4 срещи, в които е записал 1 победа, 3 равенства и все още няма загуба навън, вкарал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Лига футболистите на Портимонензе имат в актива си една победа, 5 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 9-7.

Фарензе - Портимонензе - преки срещи

В последните 4 сблъсъка между двата съперника, Фарензе има постигнати 2 успеха, отбора на Портимонензе е записал една победа, а в 1 среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с състава на Портимонензе, Домакините от Фарензе са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Фарензе допусна загуба в последния кръг в шампионата, а на собствения си терен има успех в последната си среща.

Отборът на гостите от Портимонензе е с 3 последователни равенствa в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.