Обосновани Футболни Прогнози

Саутхямптън - Суонзи

26 Септември 2015 - 17:00
Саутхямптън
Суонзи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните тимове на Саутхямптън и Суонзи от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Премиършип на Англия. Треньорът на домакините Роналд Куман извежда своите футболисти срещу Суонзи на своя стадион.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Саутхямптън

Играчите на Саутхямптън се намират на 16-та позиция във временното подреждане с актив от 6 точки, от една победа, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 срещи имат отрицателна голова разлика 7-8. Като домакин Светците има 3 срещи досега, в които има една победа и 2 загуби, отбелязал е 5 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип отборът на Саутхямптън е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали в мрежата на съперниците си 7 гола и са инкасирали 8 попадения от играчите на съперниците си.

Суонзи

Тимът на гостите от Суонзи заема 7-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 6 срещи има положителна голова разлика 7-5. Навън съставът има 3 мача досега, в които има 2 равенства и 1 загуба и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 3-4.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип футболистите на Лебедите имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Саутхямптън - Суонзи - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата тима, Светците има записани 3 победи, отбора на Суонзи е постигнал една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 4-1. В последните 2 срещи пред своите привърженици с тима на Суонзи, играчите на Саутхямптън са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Саутхямптън има загуба в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си допусна загуба в последния си двубой.

Тимът на Суонзи стигна до равенство в предишния си двубой в шампионата на Англия, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.