Обосновани Футболни Прогнози

Порто Б - Пенафиел

16 Септември 2015 - 18:00
Порто Б
Пенафиел
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за двубоя от 7-ия кръг на футболния шампионат в Сегунда Лига на Португалия между съставите на Порто Б и Пенафиел.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Порто Б

Порто Б са на трето място във временното класиране с 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 6 срещи имат положителна голова разлика 11-9. У дома отборът на Порто Б има 3 мача, в които е записал 2 победи и една загуба, при обща голова разлика 5-4.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Порто Б имат записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

Пенафиел

Тимът на гостите от Пенафиел се намира на 14-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 мача е отбелязал 6 гола и е позволил да му вкарат 6 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 3 срещи до момента, в които има една победа и 2 загуби, отбелязал е 3 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига тимът на Червено-черните има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са им вкарали 6 гола.

Порто Б - Пенафиел - преки двубои

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата състава, съставът на Порто Б няма нито една победа, отбора на Пенафиел има постигнати 2 успеха, а в 2 мача двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 1-4. В предишните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Пенафиел, футболистите на Порто Б нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Порто Б е с 2 победи в шампионата, а у дома е с 2 поредни победи.

Отборът на Пенафиел записа реми в последния си двубой в Португалия, а на чужд терен постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.