Обосновани Футболни Прогнози

Дагенъм и Редбридж - Нотс Каунти

29 Септември 2015 - 21:45
Дагенъм и Редбридж
Нотс Каунти
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе футболния сблъсък между футболните тимове на Дагенъм и Редбридж и Нотс Каунти от 10-ия кръг на текущият футболен шампионат в Втора Лига на Англия.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Дагенъм и Редбридж

Дагенъм и Редбридж са 22-ри в класирането с актив от 6 точки, от една победа, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя са отбелязали 8 попадения в противниковата врата и са инкасирали 16 попадения в мрежата си. Като домакин тимът на Дагенъм и Редбридж е играл 4 двубоя до момента, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още са без победа у дома, при голова разлика 3-6.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига съставът на Дагенъм и Редбридж има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-8.

Нотс Каунти

Тимът на гостите от Нотс Каунти е на 13-то място във временното подреждане с общ актив от 13 точки, записани след 4 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи е реализирал 14 гола в противниковата врата и е инкасирал 15 гола в собствената мрежа. При гостуванията си тимът е изиграл 4 срещи досега, в които има една победа и 3 загуби, отбелязал е 5 попадения в мрежата на своите домакини и е получил 9 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Втора Лига отборът на Нотс Каунти е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 10 гола.

Дагенъм и Редбридж - Нотс Каунти - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, Дагенъм и Редбридж има записани 2 успеха, състава на Нотс Каунти също е постигнал 2 успеха, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-8. В последните 2 срещи на своя терен с Нотс Каунти, футболистите на Дагенъм и Редбридж имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините допусна поражение в последния си двубой в Англия, а при домакинствата си е с 2 поредни ремита.

Отборът на гостите от Нотс Каунти е в серия от 2 последователни победи в шампионата на Англия, а на чужд терен е с 3 последователни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.