Обосновани Футболни Прогнози

Ред Стар Париж - Брест

25 Септември 2015 - 21:00
Ред Стар Париж
Брест
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе мача между отборите на Ред Стар Париж и Брест от 9-ия кръг на футболното първенство в Лига 2 на Франция. Треньора на домакините извежда на Стад Була своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Брест.

Факти и данни за предстоящия мач:

Ред Стар Париж

Играчите на Ред Стар Париж се намират на 14-та позиция в таблицата с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 мача имат отрицателна голова разлика 7-10. На домашна сцена Ред Стар Париж има 4 мача, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, отбелязал е 2 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 7 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 футболистите на Ред Стар Париж са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Брест

Съставът на гостите от Брест заема 7-мо място в таблицата с актив от 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 8 срещи има отрицателна голова разлика 8-9. При визитите си съставът има 4 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 2 гола във вратата на противниците си и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Брест има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 гола и са инкасирали 9 гола.

Ред Стар Париж - Брест - преки двубои

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините има успех в последния си мач в шампионата, а на своя стадион записа равенство в последната си среща.

Съставът на гостите стигна до реми в последния кръг в шампионата, а на чужд терен има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.