Обосновани Футболни Прогнози

Лавал - Метц

11 Септември 2015 - 21:00
Лавал
Метц
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния мач от поредния кръг на текущият футболен сезон в Франция в Лига 2 между отборите на Лавал и Метц. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Метц.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Лавал

Домакините заемат 4-та позиция в класирането с актив от 10 точки, събрани след 3 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 5 срещи имат положителна голова разлика 7-5. На домашна сцена Лавал е играл 2 срещи до момента, в които има една победа и една загуба, при обща голова разлика 2-2.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Лавал са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

Метц

Отборът на гостите от Метц е водач във временното подреждане със събрани 13 точки, след 4 победи и едно равенство, като състава все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 5 срещи е успял да отбележи 7 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 2 попадения във вратата си. На чужд терен съставът е играл 2 мача до момента, в които има 2 последователни успеха, при голова разлика 3-1.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Метц са записали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали 7 попадения и са получили 2 попадения.

Лавал - Метц - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата противника, тимът на Лавал не е записал нито 1 победа, отбора на Метц е спечелил 2 успеха, а 3 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 2-7. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Метц, футболистите на Лавал нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е с 3 поредни победи в шампионата, а у дома постигна успех в последната си среща.

Отборът на Метц е в серия от 4 победи в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.