Обосновани Футболни Прогнози

Рединг - Дарби Каунти

15 Септември 2015 - 22:00
Рединг
Дарби Каунти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 7-ия кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия между тимовете на Рединг и Дарби Каунти. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу играчите на Дарби Каунти.

Време е за статистиката за предстоящия двубой:

Рединг

Кралете са 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 6 двубоя имат положителна голова разлика 10-5. На домашна сцена тимът е играл 3 мача досега, в които има една победа, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 5-1.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Рединг е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 10 попадения и са инкасирали 5 гола от противниковите футболни тимове.

Дарби Каунти

Гостуващият състав на Дарби Каунти е 14-ти в таблицата с временното подреждане с 7 точки, събрани след 1 победа, 4 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните 6 срещи е реализирал 6 гола във вратата на съперниците си и е получил 6 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е изиграл 3 мача до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и нито 1 загуба навън, отбелязал е 3 попадения във вратата на противниците си и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Овните има записани 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са отбелязали 6 попадения и са допуснали 6 попадения.

Рединг - Дарби Каунти - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, Кралете е постигнал 3 победи, отбора на Дарби Каунти има записанa една победа, а 1 среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-4. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Дарби Каунти, Домакините от Рединг нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Рединг е в серия от 2 поредни победи в първенството, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Тимът на Дарби Каунти има победа в предишната си среща в първенството на Англия, а далеч от дома има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.