Обосновани Футболни Прогнози

Булон - Люкон

18 Септември 2015 - 21:00
Булон
Люкон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска забелязах футболния сблъсък между съставите на Булон и Люкон от поредния кръг на футболния шампионат в Франция в турнира Лига Национал.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Булон

Играчите на отбора домакин са 14-ти във временното класиране с актив от 6 точки, натрупани след една победа, 3 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 6 срещи са реализирали 6 попадения в противниковата врата и са допуснали 7 гола в собствената мрежа. На домашна сцена тимът на Булон има 2 срещи досега, в които има 1 равенство и една загуба и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е получил 4 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Булон има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Люкон

Гостуващият отбор на Люкон е 1-ви във временното подреждане с общ сбор от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 6 мача има голова разлика 8-5. Като гост отборът е играл 3 мача до момента, в които има 1 победа, едно равенство и една загуба, при голова разлика 3-3.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал отборът на Люкон има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-5.

Булон - Люкон - преки мачове

В предишните 4 срещи между двата тима, Булон няма нито една победа, а Люкон е спечелил 4 успеха, при обща голова разлика 1-7. В последните 2 двубоя у дома с състава на Люкон, играчите на Булон нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Булон постигна победа в предишната си среща в първенството на Франция, а на собствения си стадион има загуба в последния си мач.

Отборът на гостите от Люкон постигна равенство в предишния кръг в Франция, а при визитите си постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.