Обосновани Футболни Прогнози

Розвуй Катовице - Хробри Глогов

6 Септември 2015 - 16:00
Розвуй Катовице
Хробри Глогов
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 7-ия кръг на футболното първенство в Полша в Първа Лига между отборите на Розвуй Катовице и Хробри Глогов. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Хробри Глогов на домашния си стадион.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Розвуй Катовице

Домакините от Розвуй Катовице са на 18-то място в таблицата с временното класиране с 4 точки, от една победа, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 6 срещи имат голова разлика 4-11. У дома тимът на Розвуй Катовице е изиграл 2 срещи досега, в които е записал едно равенство и една загуба и все още няма победа у дома, реализирал е 2 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 4 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига играчите на Розвуй Катовице имат записани една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 11 получени гола.

Хробри Глогов

Гостуващият отбор на Хробри Глогов заема второ място във временното подреждане с 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните 6 мача е реализирал 9 попадения и е инкасирал 5 гола в мрежата си. При гостуванията си отборът има 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, вкарал е 5 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат само едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига играчите на Хробри Глогов са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Розвуй Катовице - Хробри Глогов - преки срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Розвуй Катовице е в серия от 3 поредни поражения в първенството на Полша, а на собствения си терен допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите от Хробри Глогов постигна успех в предишната си среща в Полша, а на чужд терен постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.