Обосновани Футболни Прогнози

Сибир Новосибирск - Спартак Москва 2

14 Септември 2015 - 16:00
Сибир Новосибирск
Спартак Москва 2
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 11-ия кръг на текущият сезон в Първа Дивизия на Русия между Сибир Новосибирск и Спартак Москва 2. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Спартак Москва 2.

Ето и фактите за предстоящия сблъсък:

Сибир Новосибирск

Сибир Новосибирск се намират на 6-то място във временното подреждане с актив от 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 10 мача са успели да вкарат 11 гола и са получили 10 попадения в своята мрежа. У дома отборът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 3 победи и една загуба, реализирал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Сибир Новосибирск са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Спартак Москва 2

Тимът на гостите от Спартак Москва 2 е 5-ти във временното подреждане с 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача е реализирал 13 гола и е получил 10 гола в собствената мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-10.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Спартак Москва 2 са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Сибир Новосибирск - Спартак Москва 2 - преки двубои

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а у дома има успех в последната си среща.

Тимът на гостите постигна успех в последния си мач в Русия, а при визитите си е в серия от 2 последователни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.