Обосновани Футболни Прогнози

Верона - Лацио

27 Септември 2015 - 16:00
Верона
Лацио
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболистите на Верона и Лацио от 6-ия кръг на футболния шампионат в Италия в Серия А. Жълто-сините излизат срещу играчите на Лацио на своя терен.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Верона

Домакините заемат 15-то място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 3 точки, след 3 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 5 мача имат отрицателна голова разлика 4-7. У дома тимът има 2 двубоя, в които има 2 равни срещи, при голова разлика 3-3.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Жълто-сините имат в актива си 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Лацио

Гостуващият състав на Лацио е 8-ми в таблицата с 9 точки, след 3 победи и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 5 срещи е вкарал 6 гола във вратата на противниците си и е получил 10 гола във вратата си. Навън тимът има 2 мача досега, в които има 2 поражения, при обща голова разлика 0-9.

В предишните си 6 официални мача в Серия А футболистите на Бианкочелести имат записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10-12.

Верона - Лацио - директни мачове

В последните 4 изиграни срещи между двата съперника, Верона има записанa една победа, Лацио също има спечеленa една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 8-7. В последните 2 срещи у дома срещу Лацио, футболистите на Верона са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Верона допусна неуспех в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни ремита.

Съставът на гостите от Лацио има победа в последния си мач в шампионата на Италия, а далеч от дома е в серия от 2 загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.