Обосновани Футболни Прогнози

Ксамакс - Волен

5 Октомври 2015 - 20:45
Ксамакс
Волен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще пиша за футболния мач между тимовете на Ксамакс и Волен от поредния кръг на сезона в Чалъндж Лига на Швейцария. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу Волен.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Ксамакс

Домакините от Ксамакс са 5-ти в таблицата с актив от 13 точки, от 4 победи, едно равенство и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 10 мача са отбелязали 12 гола и са получили 15 гола в своята мрежа. Като домакин тимът е изиграл 5 мача досега, в които има 3 победи и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

В предишните си 6 официални мача в Чалъндж Лига футболистите на Ксамакс имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Волен

Тимът на гостите от Волен е 8-ми в класирането с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя има голова разлика 10-15. Далеч от дома отборът е играл 5 срещи, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е получил 7 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чалъндж Лига съставът на Волен има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 7-10.

Ксамакс - Волен - преки двубои

В предишните 3 изиграни мача между двата състава, Ксамакс е спечелил 3 победи, а отбора на Волен не е спечелил нито една победа, при обща голова разлика 8-0. В предишната среща пред своите фенове с Волен, Домакините от Ксамакс са постигнали една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Ксамакс стигна до реми в последната си среща в Швейцария, а на собствения си терен е с 2 последователни успеха.

Отборът на гостите допусна неуспех в предишния си двубой в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.