Обосновани Футболни Прогнози

АЕК Атина - Панайтоликос

29 Ноември 2015 - 15:00
АЕК Атина
Панайтоликос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да анализирам двубоя от 12-ия кръг на футболния сезон в Гърция в турнира Супер Лига между АЕК Атина и Панайтоликос. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Канарчетата на домашния си терен.

Време е да предоставя информация за предстоящата среща:

АЕК Атина

Жълточерните заемат 4-то място в класирането с общ актив от 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 11 срещи имат голова разлика 17-11. На домашна сцена съставът на АЕК Атина е играл 5 срещи досега, в които има 4 победи и една загуба, при обща голова разлика 12-3.

В последните си 6 официални двубоя в Супер Лига тимът на АЕК Атина има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Панайтоликос

Гостуващият тим на Панайтоликос е 12-ти във временното подреждане с общ сбор от 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача е отбелязал 13 попадения в противниковата врата и е инкасирал 21 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 5 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-10.

В последните си 6 официални срещи в Супер Лига съставът на Канарчетата има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-13.

АЕК Атина - Панайтоликос - директни срещи

В предишните 2 изиграни мача между двата отбора, АЕК Атина има спечелени 2 победи, а отбора на Панайтоликос не е постигнал нито една победа, при общо голово съотношение 3-0. В последната среща на своя терен с Панайтоликос, Домакините от АЕК Атина имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините постигна успех в последния си мач в Гърция, а при домакинствата си допусна неуспех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Панайтоликос записа реми в последния кръг в шампионата на Гърция, а далеч от дома стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.