Обосновани Футболни Прогнози

БАТЕ Борисов - ФК Слуцк

8 Ноември 2015 - 13:00
БАТЕ Борисов
ФК Слуцк
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 26-ия кръг на текущият шампионат в Беларус в турнира Премиер Лига между футболните тимове на БАТЕ Борисов и ФК Слуцк. БАТЕ Борисов излизат срещу ФК Слуцк на домашния си терен.

Време е да предоставя информация за днешния сблъсък:

БАТЕ Борисов

Домакините от БАТЕ Борисов заемат върха в таблицата с общ актив от 62 точки, записани след 19 победи, 5 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 25 мача имат положителна голова разлика 40-10. Пред своите горещи фенове тимът на БАТЕ Борисов е играл 12 мача до момента, в които има 9 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 22-5.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на БАТЕ Борисов е записал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са записали в противниковата врата 9 гола и са инкасирали 3 гола от противниковите футболни отбори.

ФК Слуцк

Гостуващият тим на ФК Слуцк е 11-ти в таблицата с временното класиране с актив от 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 25 мача има отрицателна голова разлика 25-26. При гостуванията си отборът е изиграл 12 срещи, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 15 гола във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му вкарат 13 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига футболистите на ФК Слуцк са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 4 гола.

БАТЕ Борисов - ФК Слуцк - директни двубои

В предишните 3 сблъсъка между двата противника, Трактористите е записал 3 успеха, а тима на ФК Слуцк не е записал нито една победа, при обща голова разлика 7-1. В предишната среща у дома срещу състава на ФК Слуцк, футболистите на БАТЕ Борисов имат 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на БАТЕ Борисов е в серия от 3 успеха в Беларус, а у дома има победа в предишния си мач.

Отборът на гостите от ФК Слуцк записа равенство в предишната си среща в Беларус, а при визитите си е с 3 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.