Обосновани Футболни Прогнози

Хъдърсфийлд - Лийдс

7 Ноември 2015 - 14:30
Хъдърсфийлд
Лийдс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между съставите на Хъдърсфийлд и Лийдс от 16-ия кръг на футболното първенство в Чемпиъншип на Англия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Лийдс на домашния си стадион Алфред Макалпайн Стейдиъм.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Хъдърсфийлд

Хъдърсфийлд са 18-ти във временното подреждане с актив от 15 точки, натрупани след 3 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя имат отрицателна голова разлика 16-20. Пред собствените си предани фенове Хъдърсфийлд е играл 7 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 попадения в собствената врата.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Териерите е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали 6 попадения и са инкасирали 9 гола.

Лийдс

Отборът на гостите от Лийдс е 17-ти във временното класиране с актив от 16 точки, постигнати след 3 победи, 7 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 15 двубоя е вкарал 13 попадения в противниковата врата и е инкасирал 19 гола в мрежата си. Като гост съставът има 7 двубоя, в които е записал 2 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 8-9.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Лийдс са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 8 получени гола.

Хъдърсфийлд - Лийдс - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, Хъдърсфийлд има постигнати 2 успеха, а отбора на Лийдс има спечелени 3 успеха, при общо голово съотношение 7-13. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Белите, играчите на Хъдърсфийлд са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Хъдърсфийлд стигна до равенство в предишната си среща в шампионата на Англия, а на собствения си терен допусна неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите има победа в последния кръг в Англия, а като гост е с 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.