Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Уолсол

20 Октомври 2015 - 21:45
Барнзли
Уолсол
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе мача между футболните състави на Барнзли и Уолсол от 14-ия кръг на първенството в Първа Лига на Англия. Футболистите на Барнзли излизат срещу гостуващите футболисти на Уолсол на Оукуел.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Барнзли

Играчите на тима домакин са 17-ти в класирането с общ сбор от 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача са реализирали 16 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 18 попадения в своята мрежа. Пред своите предани фенове съставът на Барнзли има 6 срещи досега, в които има 3 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 9 попадения в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Йоркширците са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали 10 попадения и са получили 8 гола.

Уолсол

Гостуващият отбор на Уолсол е втори в класирането със събрани 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има положителна голова разлика 19-8. Далеч от дома съставът е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба навън, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Седларите е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Барнзли - Уолсол - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата състава, Йоркширците е спечелил 4 успеха, а Уолсол е спечелил една победа, при обща голова разлика 11-7. В предишните 2 двубоя на своя стадион с Седларите, играчите на Барнзли имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Барнзли е в серия от 3 поредни загуби в първенството на Англия, а на своя стадион допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите допусна поражение в предишната си среща в Англия, а като гост записа равенство в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.