Обосновани Футболни Прогнози

Лавал - Кретей-Луситанос

2 Октомври 2015 - 21:00
Лавал
Кретей-Луситанос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Лига 2 на Франция между отборите на Лавал и Кретей-Луситанос.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Лавал

Лавал са 13-ти във временното подреждане със събрани 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 9 двубоя имат отрицателна голова разлика 8-11. У дома Лавал има 4 срещи, в които има една победа и 3 загуби, реализирал е 3 попадения във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Лавал имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Кретей-Луситанос

Гостуващият отбор на Кретей-Луситанос е на 4-то място във временното класиране със събрани 16 точки, постигнати след 5 победи, едно равенство и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 9 двубоя е реализирал 13 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 гола в собствената мрежа. Като гост съставът е изиграл 5 срещи досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 8 гола в противниковата мрежа и е допуснал 6 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Кретей-Луситанос са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-9.

Лавал - Кретей-Луситанос - директни срещи

В предишните 4 играни срещи между двата отбора, отборът на Лавал е спечелил една победа, отбора на Кретей-Луситанос е постигнал 2 победи, а в една среща двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 6-7. В последните 2 мача у дома срещу Кретей-Луситанос, играчите на Лавал са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Лавал е с 2 поражения в шампионата, а у дома е с 2 последователни поражения.

Тимът на гостите е с 2 поредни победи в Франция, а на чужд терен е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.