Обосновани Футболни Прогнози

Милан - Наполи

4 Октомври 2015 - 21:45
Милан
Наполи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 4
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболната среща от поредния кръг на шампионата в Италия в турнира Серия А между футболните отбори на Милан и Наполи. Треньора на домакините Синиша Михайлович извежда на своя стадион своите футболисти срещу футболистите на Наполи.

Ето и информацията за предстоящия мач:

Милан

Росонерите са 11-ти във временното подреждане с общ актив от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 мача имат голова разлика 8-9. На своя стадион Милан има 2 двубоя досега, в които е записал 2 поредни победи, отбелязал е 5 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия А тимът на Милан има в актива си 3 победи и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 гола и са им вкарали 9 попадения.

Наполи

Тимът на гостите от Наполи се намира на 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 6 двубоя има положителна голова разлика 12-7. Навън съставът има 3 мача досега, в които има 2 равенства и една загуба и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 3-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Сините имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали в мрежата на съперниците си 12 гола и са инкасирали 7 гола от футболистите на своите съперници.

Милан - Наполи - преки срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, Червено-черните е записал 1 победа, Наполи е спечелил 3 успеха, а в един сблъсък двата състава са завършили без да излъчат победител, при обща голова разлика 5-9. В последните 2 мача на своя терен с Сините, играчите на Милан имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Милан допусна загуба в предишния си двубой в Италия, а на собствения си стадион е с 4 последователни победи.

Отборът на гостите от Наполи постигна успех в предишната си среща в Италия, а като гост е с 2 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.