Обосновани Футболни Прогнози

Ливорно - Модена

24 Октомври 2015 - 16:00
Ливорно
Модена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните отбори на Ливорно и Модена от 9-ия кръг на сезона в Италия в турнира Серия Б. Ливорно приемат на домашния си стадион Армандо Пичи противниковия отбор на Модена.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Ливорно

Играчите на състава домакин се намират на 6-то място във временното подреждане със събрани 13 точки, записани след 4 победи, едно равенство и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 8 двубоя имат голова разлика 14-11. Като домакин отборът е играл 4 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-4.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б тимът на Ливорно е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Модена

Отборът на гостите от Модена е 14-ти във временното класиране с актив от 10 точки, натрупани след 3 победи, 1 равенство и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 8 срещи е успял да вкара 6 гола във вратата на съперниците си и е получил 10 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е играл 3 мача, в които има едно равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 2-6.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Модена са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Ливорно - Модена - директни срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Ливорно няма нито една победа, тима на Модена има постигнати 2 победи, а 3 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 срещи на своя терен с отбора на Модена, играчите на Ливорно нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Ливорно има загуба в предишната си среща в първенството на Италия, а на собствения си стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на Модена има успех в предишния кръг в Италия, а при гостуванията си стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.