Обосновани Футболни Прогнози

Левадиакос - Панайтоликос

18 Октомври 2015 - 18:15
Левадиакос
Панайтоликос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните състави на Левадиакос и Панайтоликос от 7-ия кръг на текущият футболен сезон в Супер Лига на Гърция. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващите играчи на Панайтоликос.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящата среща:

Левадиакос

Играчите на Левадиакос заемат 6-то място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 6 срещи имат отрицателна голова разлика 6-8. У дома съставът на Левадиакос е изиграл 2 срещи до момента, в които има една победа и 1 загуба, при обща голова разлика 2-3.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига футболистите на Левадиакос са записали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-8.

Панайтоликос

Гостуващият тим на Панайтоликос е 10-ти в таблицата с актив от 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 двубоя е вкарал 7 гола и е получил 13 гола в собствената мрежа. При визитите си отборът е изиграл 2 мача досега, в които има 1 победа и една загуба, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Канарчетата са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 13 гола.

Левадиакос - Панайтоликос - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата тима, Зелените е записал 3 успеха, отбора на Панайтоликос има постигнатa една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 6-3. В последните 2 двубоя у дома с Панайтоликос, Домакините от Левадиакос са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Левадиакос е с 2 победи в шампионата, а у дома има победа в последния си двубой.

Отборът на Панайтоликос е в серия от 2 поредни загуби в първенството, а като гост има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.