Обосновани Футболни Прогнози

Зенит Санкт Петербург 2 - Факел Воронеж

26 Октомври 2015 - 19:00
Зенит Санкт Петербург 2
Факел Воронеж
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 4
позната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за футболния двубой от 18-ия кръг на футболния шампионат в Русия в турнира Първа Дивизия между футболните отбори на Зенит Санкт Петербург 2 и Факел Воронеж. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващия отбор на Факел Воронеж.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Зенит Санкт Петербург 2

Играчите на състава домакин заемат 13-та позиция във временното класиране с общ актив от 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя са отбелязали 28 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 27 гола в собствената мрежа. Пред своите горещи почитатели тимът на Зенит Санкт Петербург 2 е играл 8 срещи досега, в които е записал една победа, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-13.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Зенит Санкт Петербург 2 са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са реализирали 10 попадения и са допуснали 12 попадения.

Факел Воронеж

Гостуващият отбор на Факел Воронеж е на 4-то място в таблицата с общ актив от 31 точки, от 10 победи, 1 равенство и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя има положителна голова разлика 26-18. Навън тимът е играл 9 мача досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 10-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Факел Воронеж са постигнали 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са разписали в вратата на своите противници 15 гола и са допуснали 7 попадения от играчите на своите съперници.

Зенит Санкт Петербург 2 - Факел Воронеж - директни мачове

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна успех в предишния си мач в Русия, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Тимът на гостите от Факел Воронеж е с 4 поредни победи в първенството, а на чужд терен е с 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.