Обосновани Футболни Прогнози

Гройтер Фюрт - Мюнхен 1860

23 Октомври 2015 - 19:30
Гройтер Фюрт
Мюнхен 1860
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на сблъсъка между отборите на Гройтер Фюрт и Мюнхен 1860 от поредния кръг на текущото футболно първенство в Германия в Втора Бундеслига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Лъвовете на Троли Арена.

Ето и фактите за предстоящия мач:

Гройтер Фюрт

Домакините са 8-ми в таблицата с актив от 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача са успели да отбележат 18 гола във вратата на противниците си и са получили 22 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Гройтер Фюрт имат в актива си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 11 гола и са инкасирали 13 гола от футболистите на своите съперници.

Мюнхен 1860

Гостуващият тим на Мюнхен 1860 е 17-ти в класирането с актив от 6 точки, след 6 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 11 срещи е отбелязал 7 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 6 мача, в които има 3 равенства и 3 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 4-9.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига играчите на Лъвовете имат на сметката си 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, като са вкарали в противниковата мрежа 5 гола и са получили 9 гола от играчите на своите противници.

Гройтер Фюрт - Мюнхен 1860 - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на Гройтер Фюрт има спечеленa една победа, а отбора на Мюнхен 1860 има постигнати 4 успеха, при обща голова разлика 5-9. В предишните 2 срещи на своя стадион с Лъвовете, футболистите на Гройтер Фюрт нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините е с 2 поредни загуби в първенството, а на своя стадион допусна загуба в последния си двубой.

Съставът на гостите допусна поражение в последния си двубой в шампионата на Германия, а на чужд терен е с 2 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.