Обосновани Футболни Прогнози

Волендам - Алмере Сити

28 Януари 2013 - 21:00
Волендам
Алмере Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните състави на Волендам и Алмере Сити от 17-ия кръг на шампионата в Холандия в Ерсте Дивизи.

Накратко информацията за днешния мач:

Волендам

Домакините от Волендам са 9-ти във временното класиране с актив от 25 точки, постигнати след 8 победи, едно равенство и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 мача са отбелязали 30 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им вкарат 24 гола в собствената мрежа. На домашна сцена съставът на Волендам е изиграл 9 срещи до момента, в които има 5 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 19-15.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи футболистите на Оранжевите са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 12-11.

Алмере Сити

Гостуващият състав на Алмере Сити заема 11-то място в класирането с актив от 19 точки, от 6 победи, 1 равенство и 11 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя е отбелязал 25 гола в противниковата врата и е допуснал 35 гола в мрежата си. Навън отборът има 8 срещи досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 15-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи играчите на Алмере Сити са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 гола и са допуснали 12 гола.

Волендам - Алмере Сити - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на Волендам има записани 3 победи, а отбора на Алмере Сити е записал 2 победи, при общо голово съотношение 10-7. В последните 2 двубоя у дома с Алмере Сити, футболистите на Волендам са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Волендам стигна до реми в последната си среща в първенството, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Съставът на Алмере Сити има неуспех в последния си мач в Холандия, а при визитите си записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.