Обосновани Футболни Прогнози

Катания - Торино

5 Януари 2013 - 19:00
Катания
Торино
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 19-ия кръг на футболното първенство в Италия в Серия А между футболните отбори на Катания и Торино.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Катания

Домакините заемат 9-та позиция в класирането с актив от 25 точки, след 7 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя имат отрицателна голова разлика 26-27. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Слоновете е изиграл 9 срещи до момента, в които има 6 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 17-9.

В предишните си 6 официални мача в Серия А футболистите на Катания са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на своите съперници 11 попадения и са допуснали 11 гола от футболистите на съперниците си.

Торино

Отборът на гостите от Торино заема 13-та позиция в класирането с 19 точки, натрупани след 4 победи, 8 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 18 двубоя е реализирал 20 попадения в противниковата врата и е получил 22 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 9 мача, в които е записал една победа, 6 равенства и 2 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А отборът на Торино е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали 7 гола и са им вкарали 12 попадения.

Катания - Торино - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата съперника, Катания има постигнатa 1 победа, отбора на Торино има постигнати 3 победи, а в 1 среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-8. В предишните 2 срещи на своя терен с Торо, футболистите на Катания са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Катания има неуспех в последния кръг в шампионата на Италия, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Тимът на гостите има победа в последната си среща в първенството, а на чужд терен записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.