Обосновани Футболни Прогнози

Лисбърн Дистилъри - Портдаун

15 Януари 2013 - 21:45
Лисбърн Дистилъри
Портдаун
Прогноза: 2
Коефициент: 1.47
отложен

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 25-ия кръг на текущият сезон в Северна Ирландия в турнира Премиършип между футболните състави на Лисбърн Дистилъри и Портдаун.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Лисбърн Дистилъри

Белите са 12-ти във временното подреждане с актив от 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 17 загуби от началото на първенството, като в изиграните 24 срещи имат голова разлика 21-58. На домашна сцена Лисбърн Дистилъри е играл 11 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 9-25.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип играчите на Лисбърн Дистилъри имат записани 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 8-16.

Портдаун

Гостуващият отбор на Портдаун е 7-ми във временното подреждане с актив от 34 точки, след 9 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача е вкарал 36 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 36 гола в мрежата си. Като гост съставът има 11 мача, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 10-15.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип футболистите на Портс имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 6 получени гола.

Лисбърн Дистилъри - Портдаун - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата състава, Лисбърн Дистилъри няма записана нито 1 победа, а отбора на Портдаун е постигнал 5 победи, при обща голова разлика 3-14. В предишните 2 срещи пред своите фенове с Портдаун, футболистите на Лисбърн Дистилъри нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Лисбърн Дистилъри е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а при домакинствата си има загуба в последния си мач.

Съставът на гостите постигна победа в последната си среща в шампионата на Северна Ирландия, а далеч от дома има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.47 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.