Обосновани Футболни Прогнози

Ювентус - Удинезе

19 Януари 2013 - 21:45
Ювентус
Удинезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните състави на Ювентус и Удинезе от 21-ия кръг на първенството в Италия в турнира Серия А.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Ювентус

Футболистите на тима домакин се намират на върха в класирането с общ актив от 45 точки, записани след 14 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 20 двубоя са отбелязали 41 попадения и са получили 14 попадения в мрежата си. Като домакин Бианконерите има 10 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 20 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ювентус са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са разписали 12 попадения и са инкасирали 4 попадения.

Удинезе

Отборът на гостите от Удинезе се намира на 8-ма позиция в класирането с общ сбор от 30 точки, събрани след 7 победи, 9 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 20 срещи е реализирал 32 гола във вратата на противниците си и е допуснал 27 гола в своята мрежа. Като гост съставът има 10 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А съставът на Удинезе има записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 14 гола и получени 4 гола.

Ювентус - Удинезе - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата състава, Старата Госпожа е спечелил 3 успеха, тима на Удинезе е записал една победа, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 11-4. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на Зебрите, играчите на Ювентус са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините стигна до реми в предишната си среща в шампионата на Италия, а у дома допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на Удинезе е с 2 поредни успеха в първенството на Италия, а като гост постигна реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.