Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Лисабон Б - Оливейрензе

13 Януари 2013 - 17:00
Спортинг Лисабон Б
Оливейрензе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между съставите на Спортинг Лисабон Б и Оливейрензе от поредния кръг на футболния сезон в Сегунда Лига на Португалия.

Стига приказки време е за информацията за днешния сблъсък:

Спортинг Лисабон Б

Спортинг Лисабон Б са втори във временното класиране с 39 точки, след 11 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача са успели да вкарат 37 попадения в противниковата врата и са получили 25 попадения в мрежата си. На собствения си терен съставът на Спортинг Лисабон Б е играл 11 мача досега, в които е записал 5 победи, 6 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 20-14.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига футболистите на Спортинг Лисабон Б са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Оливейрензе

Гостуващият състав на Оливейрензе се намира на 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 29 точки, постигнати след 7 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача е вкарал 22 гола в противниковата врата и е допуснал 20 гола в своята мрежа. На чужд терен съставът има 10 двубоя, в които има 1 победа, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 10-15.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Лига отборът на Оливейрензе има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 2-5.

Спортинг Лисабон Б - Оливейрензе - преки срещи

В последната среща между двата състава, Спортинг Лисабон Б няма записана нито една победа, а състава на Оливейрензе има записанa една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините има загуба в последната си среща в Португалия, а на своя стадион е в серия от 4 последователни равни срещи.

Тимът на гостите стигна до равенство в предишния си двубой в Португалия, а далеч от дома е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.