Обосновани Футболни Прогнози

Льо Авър - Ланс

18 Януари 2013 - 21:00
Льо Авър
Ланс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между отборите на Льо Авър и Ланс от 21-ия кръг на шампионата в Лига 2 на Франция.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Льо Авър

Льо Авър са 10-ти в класирането с общ сбор от 27 точки, от 7 победи, 6 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 срещи имат голова разлика 25-28. На домашна сцена Небесно сините е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Морско сините има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Ланс

Тимът на гостите от Ланс е 7-ми във временното подреждане с 29 точки, записани след 6 победи, 11 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя има отрицателна голова разлика 19-23. Навън отборът има 9 двубоя досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 1 загуба, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Ланс има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Льо Авър - Ланс - директни мачове

В последните 3 мача между двата противника, Небесно сините няма постигната нито една победа, отбора на Ланс има спечелени 2 успеха, а в един мач двата отбора са си поделили точките, при обща голова разлика 0-3. В предишната среща на своя терен срещу тима на Ланс, футболистите на Льо Авър нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Льо Авър допусна поражение в последната си среща в първенството на Франция, а на собствения си терен допусна неуспех в предишната си среща.

Отборът на Ланс е с 4 равни срещи в първенството, а далеч от дома е с 2 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.