Обосновани Футболни Прогнози

Атромитос - Керкира

6 Януари 2013 - 17:15
Атромитос
Керкира
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Атромитос и Керкира от 16-ия кръг на футболния шампионат в Супер Лигата на Гърция.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Атромитос

Домакините от Атромитос са 4-ти във временното подреждане с 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 15 мача имат голова разлика 15-12. На собствения си терен Атромитос е играл 7 двубоя, в които е записал 5 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 8-4.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Атромитос има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Керкира

Отборът на гостите от Керкира е 16-ти във временното класиране с 12 точки, натрупани след 2 победи, 6 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 15 мача има отрицателна голова разлика 7-19. На чужд терен тимът е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 гола във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Керкира има в актива си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 1-9.

Атромитос - Керкира - директни двубои

В предишните 5 мача между двата тима, Атромитос е спечелил 3 победи, отбора на Керкира е постигнал една победа, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 12-8. В последните 2 мача у дома с отбора на Керкира, Домакините от Атромитос са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Атромитос постигна равенство в последния кръг в шампионата на Гърция, а у дома е в серия от 4 поредни успеха.

Отборът на гостите е с 3 поредни загуби в първенството, а като гост е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.