Обосновани Футболни Прогнози

Депортиво Ла Коруня - Валенсия

26 Януари 2013 - 23:00
Депортиво Ла Коруня
Валенсия
Прогноза: X2
Коефициент: 1.42
2 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои срещата между отборите на Депортиво Ла Коруня и Валенсия от 21-ия кръг на футболния сезон в Примера Дивисион на Испания.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия двубой:

Депортиво Ла Коруня

Играчите на домакините са 20-ти в таблицата с общ сбор от 16 точки, от 3 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи са успели да вкарат 24 гола във вратата на противниците си и са получили 42 гола в своята мрежа. На домашна сцена отборът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 11 попадения в мрежата на противниците си и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Супердепор имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 3-11.

Валенсия

Гостуващият отбор на Валенсия е на 7-ма позиция в класирането с 30 точки, натрупани след 9 победи, 3 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 20 мача има голова разлика 27-32. На чужд терен отборът има 9 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 5-12.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион съставът на Валенсия е постигнал 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 9 попадения и са инкасирали 9 попадения от противниковите тимове.

Депортиво Ла Коруня - Валенсия - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Супердепор не е записал нито една победа, Валенсия има записани 3 успеха, а в 2 срещи двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 3-8. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Прилепите, футболистите на Депортиво Ла Коруня нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има поражение в предишния си двубой в шампионата на Испания, а у дома има победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Валенсия допусна неуспех в последната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.