Обосновани Футболни Прогнози

Хъдърсфийлд - Бирмингам

12 Януари 2013 - 17:00
Хъдърсфийлд
Бирмингам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще анализирам футболната среща между тимовете на Хъдърсфийлд и Бирмингам от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Чемпиъншип на Англия.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния футболен мач:

Хъдърсфийлд

Териерите са 17-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 32 точки, от 8 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача са вкарали 31 гола в противниковата врата и са инкасирали 43 гола в собствената мрежа. Пред своите предани почитатели отборът на Хъдърсфийлд е играл 13 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е получил 18 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Териерите са постигнали 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при обща голова разлика 5-12.

Бирмингам

Съставът на гостите от Бирмингам е 20-ти във временното класиране с общ сбор от 29 точки, записани след 7 победи, 8 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 двубоя е успял да вкара 33 гола и е допуснал 42 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 13 двубоя досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 17-22.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип тимът на Бирмингам има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 7 попадения и са инкасирали 10 попадения от противниците си.

Хъдърсфийлд - Бирмингам - директни мачове

В предишните 2 играни двубоя между двата тима, Хъдърсфийлд има спечеленa една победа, а тима на Бирмингам също има записанa 1 победа, при обща голова разлика 2-2. В предишната среща у дома с Бирмингам, играчите на Хъдърсфийлд нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на Хъдърсфийлд допусна неуспех в предишния си двубой в първенството на Англия, а на своя стадион е с 3 поредни ремита.

Отборът на гостите е с 2 загуби в Англия, а като гост допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.