Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Уулвърхямптън

1 Януари 2013 - 17:00
Кристъл Палас
Уулвърхямптън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата от 25-ия кръг на настоящето първенство в Англия в Чемпиъншип между футболните тимове на Кристъл Палас и Уулвърхямптън.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Кристъл Палас

Домакините от Кристъл Палас са на 4-то място във временното класиране със събрани 43 точки, записани след 12 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи са реализирали 45 гола и са получили 31 гола в мрежата си. Като домакин тимът е изиграл 12 двубоя, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 30 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Кристъл Палас имат в актива си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-7.

Уулвърхямптън

Отборът на гостите от Уулвърхямптън е 15-ти в класирането с 31 точки, постигнати след 9 победи, 4 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 24 мача има отрицателна голова разлика 31-33. На чужд терен съставът е играл 12 двубоя, в които е записал 5 победи и 7 загуби, при обща голова разлика 15-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Вълците е постигнал 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на своите противници 7 попадения и са получили 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Кристъл Палас - Уулвърхямптън - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, Кристъл Палас има записани 2 победи, а отбора на Уулвърхямптън има постигнати 3 успеха, при обща голова разлика 6-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу отбора на Уулвърхямптън, играчите на Кристъл Палас нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините има поражение в предишния си мач в шампионата, а у дома е с 2 равни срещи.

Съставът на Уулвърхямптън допусна неуспех в предишната си среща в първенството, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.