Обосновани Футболни Прогнози

Селтик - Дънди Юнайтед

22 Януари 2013 - 21:45
Селтик
Дънди Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболния двубой от 23-ия кръг на настоящият футболен сезон в Премиер Лигата на Шотландия между тимовете на Селтик и Дънди Юнайтед.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Селтик

Келтите са първи в класирането с актив от 46 точки, записани след 14 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 22 мача имат положителна голова разлика 44-16. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели Келтите е изиграл 11 срещи, в които има 7 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Келтите е записал 5 победи и една загуба, като са записали в противниковата мрежа 13 попадения и са инкасирали 2 попадения от своите противници.

Дънди Юнайтед

Отборът на гостите от Дънди Юнайтед заема 7-мо място във временното подреждане с актив от 29 точки, от 7 победи, 8 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 22 двубоя е вкарал 36 попадения и е получил 36 гола в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 11 двубоя, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 15 попадения във вратата на противниците си и е получил 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Дънди Юнайтед са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 14-15.

Селтик - Дънди Юнайтед - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Келтите е постигнал 3 успеха, отбора на Дънди Юнайтед е записал 1 победа, а в 1 мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 10-5. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Дънди Юнайтед, Домакините от Селтик са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Селтик е с 2 последователни успеха в Шотландия, а у дома е в серия от 4 успеха.

Съставът на Дънди Юнайтед постигна победа в предишния си мач в първенството на Шотландия, а на чужд терен има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.