Обосновани Футболни Прогнози

Виляреал - Сабадел

25 Януари 2013 - 22:00
Виляреал
Сабадел
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам сблъсъка между тимовете на Виляреал и Сабадел от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Сегунда Дивисион на Испания.

Информацията за днешната футболна среща:

Виляреал

Домакините от Виляреал са 10-ти в таблицата с актив от 32 точки, натрупани след 8 победи, 8 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 22 мача са успели да отбележат 25 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 24 попадения в собствената мрежа. Като домакин Виляреал е играл 10 мача, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 17 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион тимът на Виляреал има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-11.

Сабадел

Гостуващият състав на Сабадел се намира на 7-ма позиция в таблицата с 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя е вкарал 33 гола и е получил 24 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 10 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 13 гола в противниковата врата и е получил 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Сабадел е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-7.

Виляреал - Сабадел - директни срещи

В последната среща между двата тима, Виляреал не е записал нито една победа, отбора на Сабадел също няма нито една победа, а 1 мач е завършил с равен резултат.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Виляреал има поражение в последната си среща в първенството на Испания, а на своя стадион има загуба в предишния си двубой.

Съставът на гостите е с 2 последователни победи в първенството на Испания, а далеч от дома има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.