Обосновани Футболни Прогнози

Саутхямптън - Евертън

21 Януари 2013 - 22:00
Саутхямптън
Евертън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.83
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на футболния сезон в Премиършип на Англия между съставите на Саутхямптън и Евертън.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Саутхямптън

Светците са на 15-то място в класирането с 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи са отбелязали 30 гола във вратата на противниците си и са допуснали 40 попадения в мрежата си. На домашна сцена Саутхямптън има 11 мача, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 15-14.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Саутхямптън са постигнали една победа, 4 равенства и една загуба, като са записали в вратата на своите съперници 8 гола и са получили 8 попадения от играчите на своите съперници.

Евертън

Тимът на гостите от Евертън е на 5-то място в класирането с 37 точки, натрупани след 9 победи, 10 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 22 мача има голова разлика 35-26. Навън отборът е изиграл 11 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 18-14.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип тимът на Карамелите е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на съперниците си 8 попадения и са допуснали 6 попадения от футболистите на своите съперници.

Саутхямптън - Евертън - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата отбора, съставът на Саутхямптън не е постигнал нито 1 победа, състава на Евертън има постигнати 2 победи, а 3 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 6-9. В последните 2 мача на своя терен с Евертън, футболистите на Саутхямптън нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините записа реми в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си постигна реми в предишната си среща.

Отборът на Евертън записа реми в последния кръг в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.83 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.